kismamatitkok.hu | Betegségek

Hipertónia allergiától. Magas vérnyomást okozó betegségek

Tartalom

  hipertónia allergiától

  Vérnyomáscsökkentő - hisztamin Kérdés:  42 éves nő vagyok. Nebispes témában már volt kérdésem, válaszát köszönettel megkaptam.

  hipertónia allergiától

  A szokásos ételeket eszem, sose voltam érzékeny semelyikre, most meg mindenféle tünetem van: leggyakrabban viszketés - főleg arcon, fejbőrön, emellett orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés jelentkezik gyakran. A Nebispes újraszedése óta kétszer fogyasztottam alkoholt, mindkétszer erős fejfájásom és erős szénanáthás tüneteim lettek.

  hipertónia allergiától

  Legutóbb húsvétkor, amikor még a szokásos ünnepi ételeket is fogyasztottam, ezek között sok hisztamindús étel is volt, füstölt sonka, tojás, sajt, aszalt citrusos gyümölcskenyér stb. A Normodipine-t folyamatosan szedem novemberétől, a Nebispest okt. Okozhatja hipertónia allergiától problémámat valóban a vérnyomáscsökkentő?

  hipertónia allergiától

  Ha igen, melyik? Milyen más gyógyszert, típust ajánlana a kiváltására?

  hipertónia allergiától

  Korábban Coverextől száraz köhögésem volt, az lett Normodipine-re cserélve. Köszönöm szépen a választ! Szendei Katalin ;23 áprilisi    InforMed Válasz:  A nebivololt Nebipres le lehet cserélni bármelyik egyéb úgynevezett béta blokkolóra.

  hipertónia allergiától

  Lehetséges, hogy nem is maga a hatóanyag, hanem valamelyik vivőanyaga felelős allergiás jellegű panaszaiért. Kapcsolódó cikkek a Magasvérnyomás-betegség rovatban olvashatók.